Welcome to KA Kindergarten at Kenny

Please read the weekly newsletters that are sent each Friday for the latest and greatest news in KA!

Kindergarten-2nd Grade Distant Learning Schedule

 

8:00-8:35

Teacher Facilitated Morning Meeting (35 minutes) Live

8:35-10:35

Literacy Block
(120 minutes)

10:35-11:30

Specialist (55 minutes)*

11:30-12:30

Lunch and Recess

12:30-1:40

Math Block (70 minutes)

1:40-2:10

Science/Social Studies or WIN
(30 minutes)

2:10-2:30

SEL Closing Circle (20 min)

Luann Mishler

Luann.Mishler@mpls.k12.mn.us

612-668-3340

In This Section